Disclaimer en copyright

Op de toegang tot en het gebruik van deze website van Liever Mantelzorgdiensten zijn, naast de toepasselijke wetgeving, de onderstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van elk onderdeel of aspect van de Liever Mantelzorgdiensten website, gaat u akkoord met deze disclaimer.

De website heeft uitsluitend tot doel het verschaffen van informatie. De informatie op deze website is te goeder trouw door Liever Mantelzorgdiensten samengesteld en wordt aangeboden zoals zij werd samengesteld. Liever Mantelzorgdiensten is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele off-site pagina’s of andere websites die gekoppeld zijn aan of afgeleid van deze Liever Mantelzorgdiensten website.

Liever Mantelzorgdiensten garandeert noch uitdrukkelijk, noch stilzwijgend de volledigheid, de nauwkeurigheid of het up to date zijn van de informatie op haar website, noch staat zij hiervoor in.

Noch Liever Mantelzorgdiensten, noch de staf, medewerkers, of agenten van Liever Mantelzorgdiensten zijn aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website, of enige site die daaraan gekoppeld is, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computerapparatuur of software.

Liever Mantelzorgdiensten kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Liever Mantelzorgdiensten niet garanderen dat de informatie te allen tijden volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.