Disclaimer


Om toegang te krijgen tot de website van Mantelzorgdiensten, zijn naast de toepasselijke wetgeving de onderstaande bepalingen en voorwaarden van toepassing. Bij het gebruik van elk onderdeel van de Mantelzorgdiensten-website gaat u akkoord met deze disclaimer.

De informatie op deze website is door Mantelzorgdiensten aangeboden en is ook door Mantelzorgdiensten samengesteld. Voor de juistheid en volledigheid kan niet worden ingestaan. Mantelzorgdiensten kan niet garanderen dat de website foutloos is.

Mantelzorgdiensten is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele off-site pagina’s of andere websites die zijn gekoppeld aan of afgeleid van deze Mantelzorgdiensten-website. Mantelzorgdiensten staat niet in voor de volledigheid, nauwkeurigheid of het up-to-date zijn van de informatie op haar website.

Mantelzorgdiensten en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor directe schade, bijkomende schade of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van het gebruik van, of het vertrouwen op (informatie opgenomen in) de website. Daarnaast is zij ook niet verantwoordelijk voor schade door of foutieve informatie van eventuele gekoppelde sites, inclusief, maar niet beperkt tot virussen die schade kunnen veroorzaken aan computers of software.

Mantelzorgdiensten kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze voorwaarden. Ondanks de voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de inhoud kan Mantelzorgdiensten niet garanderen dat de informatie altijd volledig en/of actueel is. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Ten aanzien van de inhoud van de website bestaat geen overnemingsvrijheid; geen enkele informatie uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet worden voorbehouden.

Nederlands recht is van toepassing

Vragen ?

Bel ons op: 088 – 66 838 00
Of stuur een e-mail naar
indicatie@mantelzorgdiensten.nl

Neem contact op