Wie zijn wij


Mantelzorgdiensten is ontstaan in 2020 met de opdracht om de Amsterdammers en bewoners van Diemen die via een PGB de zorg willen inrichten zo goed als mogelijk van dienst te zijn. Inmiddels zijn we gegroeid en bieden wij ondersteuning aan budgethouders die woonachtig zijn in de omgeving van Amsterdam.

Ons team bestaat uit deskundige en gedreven wijkverpleegkundigen. Vrijwel alle verpleegkundigen hebben jarenlange ervaring met het stellen van PGB indicaties. Het voordeel van ons team is dat wij op basis van onze ervaring onze indicaties goed kunnen verantwoorden wat inhoudt dat de meeste indicaties relatief snel verwerkt kunnen worden door uw zorgverzekeraar.

 “Ik woon hier mooi, in een fijne buurt. Dat ik persoonlijke zorg aan huis krijg  van een bekende voelt heel vertrouwd. Ik ben zo blij dat ik niet naar een verpleeghuis hoef!”

Onze missie
“ Wij helpen (toekomstige) budgethouders die bewust voor een PGB kiezen aan de juiste indicatie en indicatie gerelateerde ondersteuning in de breedste zin van het woord”. Hierbij zien wij de budgethouder en zijn mantelzorgers als een twee-eenheid. 

Visie

Wij zien steeds meer dat cliënten ondersteuning krijgen van een mantelzorger die zowel de persoonlijke verzorging, huishoudelijke ondersteuning en bijbehorende administratie onder zijn verantwoording neemt.

Om (toekomstige) budgethouders centraal te stellen en houden, is het belangrijk dat wij preventieve ondersteuning bieden aan hun mantelzorgers. Het is belangrijk dat zij zich staande kunnen houden in het zorglandschap dat steeds complexer en veeleisender lijkt te worden.

Mantelzorgdiensten levert via transparante, onafhankelijke en doelmatige indicaties een positieve bijdrage aan deze ontwikkeling. Dat doen wij voornamelijk door het aanvragen van een PGB zo simpel en goed als mogelijk te stroomlijnen zodat de personen die daarvoor in aanmerking komen probleemloos door het proces geleid kunnen worden.

Wij bieden de pgb-hulp waarnaar u op zoek bent.

  • We zijn snel
  • We zijn onafhankelijk
  • We zijn deskundig

 

Vragen ?

Bel ons op: 088 – 66 838 00
Of stuur een e-mail naar
indicatie@mantelzorgdiensten.nl

Neem contact op